Välkommen till julmässa på Carlstens fästning i vackra Marstrand!

Fredag – Söndag 9 – 11 november 2018

Under den andra helgen i november står de svenska jultraditionerna i centrum på Carlstens fästning. I dagarna tre arrangeras här julmässa. Hela fästningen kläs i julskrud när området pryds av juldekorationer och lyses upp av marschaller.

Hantverk av högsta kvalité
På mässan möter du flera av landets bästa hantverkare. Det är ett unikt tillfälle att ta del av kvalitetshantverk i alla dess former. Smeder, halmslöjdare, keramiker, textilhantverkare, träslöjdare och mathantverkare ställer ut sina egentillverkade alster. Chansen att hitta en och annan julklapp är stor. Alstren köps direkt av hantverkaren utan fördyrande mellanhänder.

Matboden
Matboden är en attraktion för flera sinnen. Dofter, smaker, ljud och ljus samsas om din uppmärksamhet, passa på att provsmaka! I matboden finns allt för julbordet. Nykokt glögg, hemmagjort godis och nybakat bröd är bara några av alla delikatesser som leder dig till matboden.

Missa inte ett besök på cafét eller restaurangen som håller öppet under mässan,.

Välkommen till julmässan på Carlstens fästning. Ett utmärkt tillfälle att umgås, ha trevligt och tänka framåt på vår kanske käraste högtid – julen.

Öppettider:
Fredag 9 november kl 11–19
Lördag 10 november kl 10-18
Söndag 11 november kl 10–16

Entré:
90 kr
(Barn under 12 år fri entré i målsmans sällskap)