Opera på Carlsten – en musikulinarisk upplevelse

Sommaren 2022 intar Piazza Opera Carlstens Fästning på Marstrand. Tillsammans med krögarparet Nina och Thomas Berndtsson på Restaurang 1860 bjuder vi på en musikulinarisk afton med italienska smaker och sång. Välkomna! Benvenuti!

Lägerskola på Carlstens Fästning

För skolklasser och idrottsföreningar

Välkommen att ha en spännande och historiefylld lägerskola hos oss på Carlstens fästning – marstrands största sevärdhet!

Carlstens våffelcafé

Öppnar åter våren 2022

Våffla, Påsk & konst.

Till årets konstvandring på Marstrand, Påskhelgen 2022 har vi öppet Våffelcafet. Långfredag & Påskafton kl 11.00 – 17.00, Påskdagen & Annandag Påsk kl 11.00 – 15.00. Varmt välkomna önskar Nina & Thomas med personal.

 Marstrandsfånge no 90 Kleist

Blir av 2022, som vi längtat

Den 25:e Februari 2022 släpps nya biljetter. Marstrandsfånge No. 90 Kleist är ett skådespel och musikalisk resa som utspelar sig på Carlsten i gångna tider av och med artisten Stefan Andersson. Tillsammans med mat och dryck blir föreställningen en totalupplevelse…

Fästningsspelen 2022

Lördag – Söndag 30-31 juli

En helg på marstrandsön för hela familjen! Deltar gör Carlstens Caroliner såväl som personer från fästningens historiska dagar. Det blir en dag med dån och krutrök från kanoner och musköter…

Julbord på Carlsten 2022

Datum kommer

Boka vårt uppskattade Julbord på Carlstens Fästning. Marstrands största julbordsbuffé står uppdukad i Riddarsalen. Gästerna serveras av fästningens Karolinersoldater och fångar. På fredagar & lördag så fortsätter festen efter julbordet i Batterivåningen. På söndagar vänder vi oss till familjen, kanske med mor & farföräldrar med barnbarn.