Operagala på Carlstens fästning

19-20 juli 2022

På Kommendantshagen, med dramatiska Carlstens fästning som fond, kliver fyra välrenommerade operasolister upp på scenen tillsammans med en världsdirigent, en operaorkester och en operakör. Vi får höra arior och ensembler ur de mest älskade operorna av Verdi, Bizet, Puccini och Mascagni. En ny sommaroperascen att räkna med har uppstått! Föreställningen kan börja! Och du är inbjuden!

Opera på Carlsten – en musikulinarisk upplevelse

Juli 2022

Sommaren 2022 intar Piazza Opera Carlstens Fästning på Marstrand. Tillsammans med krögarparet Nina och Thomas Berndtsson på Restaurang 1860 bjuder vi på en musikulinarisk afton med italienska smaker och sång. Välkomna! Benvenuti!

Fästningsspelen 2022

Lördag – Söndag 30-31 juli

En helg på marstrandsön för hela familjen! Deltar gör Carlstens Caroliner såväl som personer från fästningens historiska dagar. Det blir en dag med dån och krutrök från kanoner och musköter…

 Marstrandsfånge no 90 Kleist

Blir av 2022, som vi längtat

Den 25:e Februari 2022 släpps nya biljetter. Marstrandsfånge No. 90 Kleist är ett skådespel och musikalisk resa som utspelar sig på Carlsten i gångna tider av och med artisten Stefan Andersson. Tillsammans med mat och dryck blir föreställningen en totalupplevelse…

Carlstens våffelcafé

Öppnar åter våren 2022

Våffla, Påsk & konst. Till årets konstvandring på Marstrand, Påskhelgen 2022 har vi öppet Våffelcafet. Långfredag & Påskafton kl 11.00 – 17.00, Påskdagen & Annandag Påsk kl 11.00 – 15.00. Varmt välkomna önskar Nina & Thomas med personal.

Lägerskola på Carlstens Fästning

För skolklasser och idrottsföreningar

Välkommen att ha en spännande och historiefylld lägerskola hos oss på Carlstens fästning – marstrands största sevärdhet!

Julbord på Carlsten 2022

December 2022

Boka vårt uppskattade Julbord på Carlstens Fästning. Marstrands största julbordsbuffé står uppdukad i Riddarsalen. Gästerna serveras av fästningens Karolinersoldater och fångar. På fredagar & lördag så fortsätter festen efter julbordet i Batterivåningen. På söndagar vänder vi oss till familjen, kanske med mor & farföräldrar med barnbarn.