Just nu: Konferenserbjudande på Carlstens Fästning

Passa på!

Välkommen på konferens hos oss på Carlstens fästning. Vi erbjuder en unik och spännande miljö och historiska måltider. Endast 1 345 kr/person

Lägerskola på Carlstens Fästning

För skolklasser och idrottsföreningar

Välkommen att ha en spännande och historiefylld lägerskola hos oss på Carlstens fästning – marstrands största sevärdhet!

Lasse Maja – Den byxlöse äventyraren

Hösten  2021

Till hösten kommer vi att genomföra denna efterlängtade föreställning igen. Planerade speldagar är i September 24 & 25. I Oktober 1, 2, 8 & 9. Biljettsläpp och mera info kommer inom kort. Välkomna!

Marstrands Oktoberfest 2021

Lördagarna 16 & 23 oktober

Marstrands Oktoberfest

I Batterivåningen på Carlstens Fästning är stämningen hög med glada musiker som spelar livemusik…

Carlstens våffelcafé

Säsongspremiär: 1:a Juni 2021

Ny har vi stängt för säsongen 2021 och tackar alla våra gäster för denna sommaren.

Varmt välkomna igen våren 2022 önskar Nina & Thomas med personal.

Julbord på Carlsten 2021

Nu släpper vi upp bokning för vårt uppskattade Julbord på Carlstens Fästning.

Marstrands största julbordsbuffe står uppdukad i Riddarsalen.

Gästerna serveras av fästningens Karolinersoldater och fångar.

Varmt välkomna att boka vårt populära julbord. Marstrands största julbordsbuffe som serveras i Riddarsalen. På fredagar & lördag så fortsätter festen efter julbordet i Batterivåningen. På söndagar vänder vi oss till familjen, kanske med mor & farföräldrar med barnbarn.

 Konstvandring på Marstrand 2021

På grund av rådande restriktioner angående Covid – 19 så blir det tyvärr ingen konstvandring 2021 på Carlstens Fästning.

På grund av restriktioner i och med Corona Viruset så är årets Konstvandring 2021 inställd. Vi hoppas kunna återkommer nästa år.

 Marstrandsfånge no 90 Kleist

2021 års No 90 Kleist kommer vi tyvärr inte att kunna genomföra under rådande restriktioner. Den 25:e Februari 2022 släpps nya biljetter. Vi hoppas på er förståelse och väl mött 2022.

Marstrandsfånge No. 90 Kleist är ett skådespel och musikalisk resa som utspelar sig på Carlsten i gångna tider av och med artisten Stefan Andersson. Tillsammans med mat och dryck blir föreställningen en totalupplevelse…

[Framflyttat] De årliga Fästningsspelen på Carlsten flyttas till 2022

30-31 juli 2022

En helg på marstrandsön för hela familjen! Deltar gör både Carlstens och Bohus Elfsborgs Caroliner såväl som personer från fästningens historiska dagar. Det blir en dag med dån och krutrök från kanoner och musköter…